torsdag 29 januari 2009

My God!!!

Det ska verkligen bli skönt att bli f-ledig ett tag snart. Mitt jobb är bara klaga, klaga, klaga.
Det är helt otroligt att man i en sån här organisation gör allting " fem i tolv", ingenting kan man göra ordentligt så det blir bra långsiktigt utan allt ska bara hastas fram..

Att vi jobbar med utsatta människor verkar ingen bry sig om, att vi som jobbar här oxå är människor verkar inte heller någon bry sig om...fy fan..

Efter varje personalmöte vi har går vi därifrån arga och upprörda som fn..igår på mötet fick vi veta att vi måste börja dela rum då vi inte har plats för fler, men ändå ska det anställas flera nya.
Och visst, att dela rum kan man väl göra, OM det vore så att vi hade besöksrum där vi kan ta våra besök. Vi sitter i besök från kl 090.00-15.00 nästan varje dag, alla coacher. Vi har kanske 6 små besöksrum( läs skrubbar på högt 2 kvadrameter) som vi nu ska dela på med alla matchare som redan idag sitter i landskap och måste ha dem små rummen för sina besök.
Hur fn ska det går till då??? Har man från ledningens sida tänkt på det???? Ehhh nej, då har man bara kollat vilka rum som är stört och där kanman sitta två ( tar typ 5min att göra, en gruppledare har hållt på med detta i säkert 3 mån..) men sen har man inte tänk på hur det ska fungera rent praktiskt.

Så på mötet igår så kommer förslag såsom " man kan sitta i samma rum, o när den andre har besök kan man ha hörlurar med musik på"?????? What???? Ska man sitta där i sina entimmes långa samtal men psycko/sjuka/missbrukare/ unameit och bara "skit i henne, hon hör inget, hon lyssnar på musk, men hur mår du föressten"...ja jättebra förslag!!!

Men det värsta...en matchare ( har ej speciellt mkt dokumentation, ska mest vara ute o ragga arbetsgivare, ska ej sitta i svåra samtal etc.., BERÖRS INTE AV RUMDELNING..) säger såhär " Men kan inte alla vara lösningsfokuserade nu och tänka positivt, att vi kan lösa detta" I HATE!!! Jag klarar inte av klämkäcka människor som bara ska "men åhhh va kul med skitförändringar som inte är ett skit genomtänkta, det ser vi som en utmaning"!!!

Som sagt, ska bli skönt att komma bort ett tag...men samtidigt vad kommer man tillbaka till sen?? Jag vet ju att flera kollegor kommer söka sig vidare snart..vem kan ha det såhär..

1 kommentar:

Anonym sa...

haha, jag ska köra med den nästa gång: "KAN vi inte tänka lite lösningsfokuserat nu" då hade det blivit skratt-attack at work, för vi är bara bitter-fitters allihopa i min grupp, som TUR e ;) Hur j-a dum måste inte DEN känna sej då, som ska sitta där blickstilla å lyssna på musik i en timme då!? =) Utan å kunna ringa telefonsamtal eller göra nåt. Perfekt tajming å bli mammaledig nu juh! Snart får du å mannen gå å skriva under faderskapsintyg på soc oxå väl, det gjorde vi innan barnet kom, skönt å ha det gjort.