söndag 16 maj 2010

Oj oj vilken busy helg det varit, både väldigt trevlig och sorglig...

Det trevliga var att Ida o Louise var här, jag har umgåtts så mkt som möjligt med dem, hängt på stan, ätit ute på kvällarna och druckit vin. Vädret har ju varit super så det var bra tajmning.
Det sorgliga är att Andreas kompis Ola som bor i NY avled i lördags. Han hade kämpat mot leukemi de sista 2,5 åren. Han genomgick behandling och blev bra, var frisk ett tag sen kom det tillbaka. Det tillstötte komplikationer och han fick lunginflammation, därefter fick han en stroke, läkarna sövde ner honom i respirator och snart efter det fick han hjärtstillestånd och avled. Så oerhört sorligt och tragiskt, 32 år gammal, skulle gift sig i september..
A är knäckt förstås, dem var gamla vänner, tror dock det tar tid för honom att bearbeta det, vi får se när begravningen är, det brukar ju bli bättre och verkligare efter det.
Ola var en supertrevlig kille, jag kände honom inte jättebra men har ju setts ett antal gånger, senast på juldagen förra året.
Livet är orättvist, men får hoppas att allt har en mening.

Idag ska jag o lillbus till doktorn igen, hans hosta blir inte bättre så vi får se vad han säger, troligen får vi komma till allergienheten igen för att få inhalator och sånt..

Bara 2 veckor tills jag börjar jobba..kan inte fatta det!

Inga kommentarer: